Covid-19

Oppdatert 19.04.2021

Sosial distansering og restriksjonene skjerpes igjen i Oslo, og myndighetene ber alle om å gjøre ytterligere innsats slik at vi forhåpentligvis snart kan komme ut av denne krisen.

Hos KULT jobber vi daglig, siden gjenåpningen og i samarbeid med myndighetene, for å kunne holde kurs under trygge og gode forhold. I dag takker vi alle dere som har fulgt alle tiltakene som vi innførte siden juni i fjor.

KURS FOR VOKSNE

På grunn av helsesituasjonens utvikling og med hensyn til regjeringens- og byrådets nye regler og anbefalinger* er vi på det nåværende tidspunkt nødt til å holde alle våre kurs digitalt: dvs. at alle kurs med kursstart i februar eller i mars 2021 vil starte i et digitalt klasserom. For våre studenter som er påmeldt kurs betyr dette at kurset vil foregår som planlagt (samme dag, samme tidspunkt, samme lærer, samme metode) men i et digitalt klasserom. Vi sender alle kursdeltakere all nødvendig informasjon før første oppmøte. Dette gjelder også privat- eller 1-til-1 kurs for voksne. Alle våre kurs/aktiviteter holdes online så lenge det trengs**.

KURS FOR BARN

Barnekurs holdes også digitalt inntil videre.

BIBLIOTEK

Kurssenterets bibliotek er kun åpent på forespørsel (og kun for våre kursdeltakere).


Vi holder kontakten med myndighetene og skal holde våre brukere oppdatert så ofte som mulig.

Vi takker alle våre kursdeltakere og brukere for forståelsen og gleder oss til å se alle på kurs!

*for mer info, se her (Oslo kommune) og her (nasjonale tiltak)

**for salgsbetingelser og endring i kursets format, se her.

Har du spørsmål om smittevernrutine vår?

Velkommen på kurs!

Oversatt til »